Wersje językowe
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI!
WINOGRONA W GORZKIEJ CZEKOLADZIE Z POSYPKĄ Z TRUSKAWEK LUB MALIN LIOFLIZOWANYCH PREMIUM LIOFORTE
WINOGRONA W GORZKIEJ CZEKOLADZIE Z POSYPKĄ Z TRUSKAWEK LUB MALIN LIOFLIZOWANYCH PREMIUM LIOFORTE

Składniki:

2 garście winogron bezpestkowych

0,5 tabliczki czekolady gorzkiej

4 łyżki mleka

Truskawki liofilizowane premium Lioforte (lub maliny czerwone liofilizowane premium Lioforte lub maliny złote liofilizowane premium Lioforte)

 

Wykonanie:

Mleko wlewamy do rondelka, dodajemy czekoladę pokruszoną na kawałki. Podgrzewamy na bardzo małym ogniu do roztopienia. Owoce myjemy, osuszamy za pomocą ręcznika papierowego, a następnie wkładamy do rondelka z czekoladą. Mieszamy delikatnie i wyjmujemy. Owoce w czekoladzie układamy w odstępach na blaszce/desce. Dekorujemy rozkruszonymi truskawkami (lub malinami) liofilizowanymi premium Lioforte. Wkładamy do lodówki do zastygnięcia.  

 

Autor przepisu i zdjęcia: 

Patrycja Marszalec, mgr dietetyki, www.zdrowy-sukces.pl

 

Powrót do wszystkich przepisów

 

©Lioforte Sp. z o.o.

Dalsze rozpowszechnianie przepisów i/lub zdjęć wymaga uprzedniej zgody firmy Lioforte oraz autorów poszczególnych przepisów.

do góry
Instagram
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl