Składniki:
300 g jogurtu greckiego
1 łyżka orzechów nerkowca
kilka sztuk orzechów włoskich
2 łyżki rokitnika liofilizowanego premium Lioforte
1 łyżka czarnej maliny liofilizowanej premium Lioforte
2 łyżki poziomki liofilizowanej premium Lioforte
1 łyżka syropu klonowego (lub miodu)
Wykonanie:
Jogurt wykładamy do pojemnika i wyrównujemy łyżką.
Układamy orzechy i owoce liofilizowane Lioforte.
Całość polewamy syropem klonowym (lub miodem).
Wstawiamy do zamrażarki na minimum 2 godziny.
Autor przepisu i zdjęcia:
Patrycja Marszalec, mgr dietetyki, www.zdrowy-sukces.pl
Powrót do wszystkich przepisów
©Lioforte Sp. z o.o.
Dalsze rozpowszechnianie przepisów i/lub zdjęć wymaga uprzedniej zgody firmy Lioforte oraz autorów poszczególnych przepisów.