Wersje językowe
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI!
JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z MAKRELI Z CZARNĄ MALINĄ LIOFILIZOWANĄ PREMIUM LIOFORTE
JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z MAKRELI Z CZARNĄ MALINĄ LIOFILIZOWANĄ PREMIUM LIOFORTE

Składniki:

3 jajka
100 g makreli wędzonej
100 g serka kanapkowego
1 łyżeczka majonezu
1/2 małej cebuli
1 szczypta soli i pieprzu
2 łyżki czarnej maliny liofilizowanej premium Lioforte

Wykonanie:

Jajka gotujemy na twardo, a następnie obieramy.

Przekrajamy jajka na pół i wyjmujemy żółtko.

Siekamy drobno cebulę. Makrelę oczyszczamy z ości.

Łączymy podane składniki i dokładnie mieszamy.

Połówki jajek faszerujemy przygotowaną masą.

Na jajkach układamy owoce czarnej maliny liofilizowanej premium Lioforte, lekko dociskając.

Całość posypujemy pieprzem. 

 

Autor przepisu i zdjęcia:

Patrycja Marszalec, mgr dietetyki, www.zdrowy-sukces.pl

Powrót do wszystkich przepisów

 

©Lioforte Sp. z o.o.

Dalsze rozpowszechnianie przepisów i/lub zdjęć wymaga uprzedniej zgody firmy Lioforte oraz autorów poszczególnych przepisów.

---

do góry
Instagram
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl