Składniki:
1 bułka grahamka
1 łyżeczka oliwy
1 garść rukoli
1/2 opakowania sera camembert
1 garść czarnej porzeczki liofilizowanej premium BIO Lioforte
1 łyżka orzechów nerkowca
Wykonanie:
Pieczywo kroimy na dwie połówki i skrapiamy oliwą.
Na pieczywo nakładamy rukolę i plastry sera camembert.
Kanapki zapiekamy w piekarniku przez 5 minut w 180 stopniach C, posypujemy czarną porzeczką liofilizowaną oraz rozkruszonymi orzechami tuż przed zjedzeniem :-)
Autor przepisu i zdjęcia:
Patrycja Marszalec, mgr dietetyki, www.zdrowy-sukces.pl
Powrót do wszystkich przepisów
©Lioforte Sp. z o.o.
Dalsze rozpowszechnianie przepisów i/lub zdjęć wymaga uprzedniej zgody firmy Lioforte oraz autorów poszczególnych przepisów.